fredag 3 augusti 2012

Sommaruppehållet är snart över

Hej igen alla glada fotbollsälskare! Som ni kanske har förstått så har fotbollsinfo tagit ett brejk under sommaren. Men nu är vill tillbaka och laddar för fullt inför de stora ligorna. Den största snackisen har ju varit självklart Zlatan Ibrahimovic övergång från Milan till PSG. Zlatan tror på detta megaprojekt som PSG har framför sig. Jag hoppas han kan få vinna sin Champions League titel till slut innan han lägger av, då är han 30+ nu.

Snart lär vi också få veta om Arsenals Robin Van Persie kommer att lämna för någon av Manchester klubbarna eller om det blir italienska Juventus. Det ryktas att Juventus har lagt ett megabud på RvP på hela 770 miljoner. Höll ögonen öppna!

De flesta lagen är ute på någon slags turné nu på sommaren. Mitt kära Arsenal är i Kina och spelar mot diverse ihopplock av asiatiska stjärnor. Man förlorade dock en sur match mot Manchester City med 2-0. 

Real åkte på en storförlust mot Benfica med 5-2 vilket var lite konstigt, men man får ju ha i åtanke att Real säkert spelade med ett x antal b-lagsspelare.

 EM slutspelet är också slut, då Spanien tog hem detta som dem flesta vet. Makalöst vilket lag dem har haft nu i 3 stora turneringar och vunnit samtliga. De två stora spelarna har självklart varit Xavi och Iniesta, som har styrt och ställt på mittfältet. Men att Spanien har vunnit så många matcher ligger i lagsammanhållningen och glädjen dem har med varandra.

 Som sagt, nu är det inte speciellt långt kvar till ligorna börjar igen. Kör hårt och håll i hatten, säsong 12/13 är på ingång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar