tisdag 22 januari 2013

Tråkigt förlust för Arsenal

Källa: http://www.bbc.co.uk
Jobbigt att komma hem till Chelsea - Arsenal (hade precis handlat på Willys) när det står 1-0 redan till de blåklädda. En stund senare så blir Ramires frispelad av Mata och fintar ned Arsenals målvakt Wojciech Szczesny och han river ned Ramieras, straff Chelsea! Frank Lampart sätter dit 2-0 enkelt och Chelsea kontrollerar hela första halvlek.
Arsenal kommer ut i andra som ett helt nytt lag. Man skapar chanser redan från början i halvleken och tillslut (lite turligt) får Cazorla fram bollen till en löpande Walcott som med precision sätter dit reduceringsmålet 2-1. Arsenal kämpar förbrilt för att få in kvitteringsbollen med lyckas ej. Det är hela 5 minuters övertid, men surt att inse att Arsenal går ifrån Stamford Bridge med 0 inkasserade poäng :(

Källa: svt.se
Matchen efteråt är Tottenham - United där jag tycker att det är United som är det vassare laget i första halvlek sen kommer Tottenham in i matchen i andra och förtjänar verkligen sitt 1-1 mål, även om det svider något att Spurs fick med sig 1 poäng (ur Arsenals synvinkel). Men man får väl glädjas lite då flickvännen håller stenhårt på dem vita :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar