onsdag 5 december 2012

Champions League dags!
Då var det dags för CL igen. Mitt kära Arsenal förlorade igår mot Olympiacos..typiskt!
Wenger sa efter matchen att det var för många som inte orkade spela hela matchen, i brist på erfaranhet på denna nivå. Det roliga är att Wenger bortförklarade förlusten på ett liknande sätt i helgen mot Swansea, då sa han nånting om att ett flertal spelare hade spelat för mycket på sistone...konstigt att United kan vinna match efter match och spela med ett flertal spelare hela tiden :)
Ajja nog om det.

Kul att PSG vann igår, alltid skoj att titta på Zlatan & CO. Men som dem sa i studion så kanske PSG behöver en riktig mittfältsgeneral för att bli det där riktigt stora laget som en spelare som Zlatan behöver för att kunna slåss om en CL-titel. Tyvärr tror jag inte PSG räcker enda fram till final i år, men ge dem bara något år till eller två så har detta nog blivit ett världslag.

Det mest intressanta idag är väl om Chelsea (regerande mästarna) kan ta sig vidare från gruppen. Jag tror det blir riktigt svårt eftersom Juventus endast behöver ta en poäng mot det ukrainska Shaktar och då är Chelsea ute, haha! :)

Ska göra iordning nu inför matchen. Kanske skriver ett inlägg efter matcherna om jag orkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar