torsdag 6 december 2012

CL gruppspelet är över


Ja då var Chelsea utslagna J. Bara United och Arsenal kvar från England nu.
Ska bli riktigt intressant att följa Arsenals resa nu i CL.
Juventus höll tillbaka Schaktar på ett riktigt bra sätt tyckte jag. Småtittade lite på Chelseas match, men det var inge roligt J

Ser fram emot helgen, då Arsenal möter West Brom på Emirates Stadium. Här måste det ju bara bli 3 poäng ifall man ska vara med och slåss om Cl platserna i år.
En annan tråkig nyhet, fast jag fick höra att det var hyffsat lindrigt var ju att Messi verkade ha vridit till knät i matchen hemma mot Benfica.
Risken finns att han missar den viktiga bortamatchen mot Betis i helgen, där han jagar Gerd Müllers gamla rekord från 1972 på 85 fullträffar på ett kalenderår (Världsrekord)

AIK spelar ikväll sin sista match i Europa League, där man åker till Ukraina för att möta Dnipro. Hoppas på vinst och att man får behålla spelare som Bangura och gänget till nästa år.
Nästa anhalt är ju som alla vet Friends Arena för AIK. Ska bli kul att gå på några matcher för att ta en öl eller två inomhus och kolla på Allsvensk fotboll eller varför inte Europacupspel.
Går också rykten om att det ska finnas en speciell AIK bar vid norra stå, där öl försäljningen går direkt in till AIKs klubbkassa. Inget väl något sådant när AIK skrev på kontraktet med Arenan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar