söndag 9 december 2012

Intressant fotbollshelg

Lördag
Var väldigt intresserad om Arsenal kunde vände den tråkiga trenden dem var inne i. Dem skulle ta emot West Bromwich på Emirates Stadium. Det blev en sån där magisk fotbolls eftermiddag då Arsenal tog hem denna viktiga match med 2-0 (två stycken straffar av Arteta).Söndag
City skulle ta emot United och den stora frågan var väl om City skulle kunna ta tre poäng mot detta stabila United. Till en början (första 15 min) såg det väldigt bra ut för City, men Rooney lyckades hitta nätmaskorna med en felträff, 0-1 United. Efter inte så långt tid efter spelades Rooney fram igen..0-2 Manchester United.
Balotelli blev utbyt efter att Mancini blivit rosenrasande på italienaren. Antar att han tyckte han var för nonchalant (ett missat läge i början och en onödig klack i mitten av matchen). Tevez kom in och det blev en helt annan matchbild för Manchester City.
City gjorde en gaaalen upphämtning från 0-2 till 2-2 men när det var två minuter kvar av matchen (minut 92), slarvade Clichy i backlinjen och United fick en farlig frispark utanför straffområdet.
Denna tog Robin Van Persie hand om på ett exceptionellt bra sätt genom att borra in den i Joe Harts hörn.
United hade tagit tillbaka ledningen och vann till slut med 2-3.Tittar nu på Everton - Tottenham, där det står 0-0. Hoppas det blir ett kryss i den matchen, skulle smaka för Arsenal, som jagar Champions League platserna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar